Ångra ändringar med versionshistorik
Gå tillbaka till en tidigare version av din webbplats med en kontrollpunkt, till exempel om en AI-ändring inte blev som du tänkt dig.
På den här sidan
Wobbio sparar kontrollpunkter av din webbplats: sparade versioner av alla dina sidor och komponenter. Du kan när som helst gå tillbaka till en av dem, till exempel om en AI-ändring inte blev som du tänkt dig.
Var kontrollpunkter kommer ifrån
- Före varje AI-ändring. När Ögonblicksbild är påslaget under meddelanderutan i AI-chatt sparar AI:n en kontrollpunkt innan något ändras. Kontrollpunkten får din förfrågan som beskrivning. Läs mer i Inställningar för AI-chatt.
- När du skapar en själv, till exempel inför en större ändring. Se Skapa en kontrollpunkt.
Öppna versionshistoriken
Längst upp i din editor väljer du klockikonen, Versionshistorik. Fönstret Projekthistorik öppnas, med den senaste kontrollpunkten högst upp.

Varje kontrollpunkt visar en beskrivning, vem som har skapat den och när, samt hur många sidor, komponenter och appar den omfattar. Versionen du har just nu är märkt med Nuvarande.

Gå tillbaka till en kontrollpunkt
- Leta upp versionen du vill gå tillbaka till i fönstret Projekthistorik.
- Välj Återställ bredvid den.
- Välj Återställ för att bekräfta.
Alla dina sidor och komponenter återställs då till den kontrollpunkten. Wobbio sparar först en kontrollpunkt av versionen du hade, så att du alltid kan ångra återställningen på samma sätt.
Skapa en kontrollpunkt
I fönstret Projekthistorik väljer du Skapa återställningspunkt. Den nya kontrollpunkten visas högst upp i listan.